Modrý štvrtok v Trnave - 19.5.2016 Music a Café

Dátum uverejnenia príspevku: 21.4.2016

Modrý štvrtok v Music a Café - gitarista a spevák Vlado Machala

Štvrtým pokračovaním projektu Trnavskej hudobnej spoločnosti, o.z. a trnavskej bluesovej skupiny Second Band je posledným z klubových večerov Modrých štvrtkov v hudobnom klube Music a Café v Trnave pred letnou sezónou. Hudobné večery, ktoré sa konajú jeden krát do mesiaca a to zvyčajne druhý štvrtok v mesiaci budú opäť pokračovať vo svojom jesennom kole, ktoré začne mesiacom september. Projekt Modrých štvrtkov je podporným projektom Medzinárodného hudobného festivalu Blues Moods konaného v Trnave, v mesiaci november ako aj príležitosťou pre voľnočasové aktivity občanov mesta.
Na májovom podujatí “Modrý štvrtok”, ktoré sa bude konať tentoktát, 19. mája so začiatkom o 20.00 h sa predstaví v doprovode trnavskej bluesovej skupiny Second Band – trnavský gitarista, skladateľ a spevák Vlado Machala. Začínal ako basgitarista v skupine PULZ, neskôr sa vyprofiloval ako sólový hráč na elektrickú gitaru, ale aj ako spevák a skladateľ. Dodnes je lídrom trnavskej blues-rockovej skupiny Blues Mother-In-Law, ktorá ako prvá v slovenskej histórii nahrala koncertný album. Vlado sa venuje hudbe aktívne a pôsobí aj ako hudobný pedagóg.
Podujatie “Modrý štvrtok” podporil hudobný klub Music a Café, Rádio Bunker, Trnava Live, DoMesta.sk, Trnavsko a Trnava Dnes. Vstup na podujatie je bezplatný.


Starší príspevok Hlavná stránka 

Napíš komentár

Meno
Komentár