BLUE TIME na rádii Devín

Skleo | 3.10.2018

BlueTime s Jánom Sklenárom

BlueTime vol. 23/2018
01.10.2018 o 19:00

Vysielame v stredu 3.októbra o 19:00 v Rádiu DEVÍN.

(relácia)

Tentoraz sme pre vás pripravili špeciálne vysielanie s podtitulom „Unplugged", z nášho štúdia budeme hrať len pre vás a naživo! Moje pozvanie prijal víťaz súťaže Slovakian Blues Challenge 2018 - Štefan Uhriňák alias Tony Bigmouth Pearson. Obhliadneme sa aj za letom, tento rok som navštívil festival Pohoda na ktorom sa predstavila aj kapela ZVA 12-28 Band. Čím aktuálne žijú a čo pripravujú si môžete vypočuť v rozhovore ktorý sme spoločne nahrali.

Dozviete sa viac aj o festivale Jazz Blues Jamboree 2018, ktorého 14. ročník sa uskutoční presne o mesiac v zrekon-štruovanom kine Mier v Nových Zámkoch. Po kratšej pauze sa kapela The Butchers vracia na scénu aj s novým bubeníkom a jesennou šnúrou. 

V pravidelnom cykle Jazyk blues vám predstavíme mýtického psa o ktorom Robert Johnson spieva v skladbe Hellhound on my trail. Na záver pridáme aj pozvánky na koncerty a tancovačky v rytme blues. BlueTime - Unplugged pre vás pripravili Rudi Fritzman, Jano Sklenár a náš hudobný hosť Tony Bigmouth Pearson. 

Pekné počúvanie!

 


Napíš komentár