ROCK V MÚZEU

Marcel | 10.10.2018

19.10. – Layla Zoe (CAN – Bluesrock)

Tlačová správa: Múzeum obchodu prináša v rámci ojedinelého projektu „Rock v múzeu“, v piatok 19.10. do Bratislavy výnimočný zjav ženského blues, kanaďanku Laylu Zoe.

Speváčka a skladateľka, Layla Zoe, rodáčka z Vancouveru v Britskej Kolumbii, neskôr žijúca v Torornte, je v súčasnosti známa dvoma charakteristickými prívlastkami, ako „Reinkarnácia Janis Joplin“, alebo „Miláčik Blues“. Spievala už od štyroch rokov a vystupovala, ako súčasť otcovej kapely, už od štrnástich. Odvtedy sa Layla stala vyhľadávanou a uznávanou speváčkou, ako na americkom kontinente, tak v Europe. Spolupracovala s takými menami, ako Sony Landreth, či Jeff Healey. Nahrávala napríklad pre Ruf Records Thomasa Rufa, či pre Cable Car Records Henrika Fleischladera. V roku 2016 získala cenu „Najlepšia speváčka“ na European Blues Awards. Má za sebou 10 albumov (7 štúdiových a 3 živé) od prvého „Shades Of Blues“ z roku 2006 až po posledný, tohtoročný dvojalbum (!) „Gemini“. Koncert v múzeu bude súčasťou promoturné „Gemini Tour“ zloženého z 22. koncertov v Nemecku, Holandsku, Belgicku, Macedónsku, Rakúsku, Maďarsku, v Čechách a v Podunajských Biskupiciach.

Rock v múzeu“ – Múzeum obchodu Bratislava, Linzbothova 16, 821 06 Bratislava-Podunajské Biskupice, tel.00421245243167

19.10., piatok, 19,00 hod., Layla Zoe (CAN - Bluesrock) www.rockvmuzeu.sk, www.muzeumobchoduba.sk, muzeum.obchodu@muzeumobchoduba.sk, muzeumobchodu@gmail.com


Napíš komentár