Art klub a kafé Scherz, Bratislava 20.06.2017 o 19.09 h - reportuje Jana Gavenčiaková

Jana | 26.6.2017 | Komentáre: 9

Dvojkoncert zoskupení Andi Ray Haverda a Dura & Blues Club

Bratislava bola v ten deň dôrazne rozpálená nastupujúcim letom s teplotou nad 30 stupňov zďaleka nie poslednou v rade. Dobre zakúrené bolo aj v kafé Scherz. Nejedna dáma sa ovievala vkusným vejárikom. Teplo k letu patrí, to je viac ako isté... (čítaj ďalej)


Komentáre

Odpoveď   26.6.2017

Pokiaľ ide o koncert Andi Ray Haverda Bandu, objavilo sa nielen country a Rock´n´Roll, ale aj blues. Myslím si, že skupina stavala práve na dynamike skladieb. Osobné pocity a názory autorky článku pani Jany Gavenčiakovej (na ktoré ma určite právo) našťastie nekorešpondujú so skutočnosťou, že si podobné pocity a názory odniesli z toho večera aj ostatní poslucháči koncertu. Tých, na rozdiel od nej, kapela presvedčila – hoci aj v podobe toho vypýtania si (spomínaného) prídavku.

Vlado   29.6.2017

Pani Gavenčiakova si pomylila osobny blog s recenziou. Koncert Andi Ray Haverdu bol peknou ukazkou rock an rollu ktory sa u nas hrava malo.

štefan   29.6.2017

suhlasim s vladom. keby sa to nepacilo, tak by nepridavali. recenzentka vlastne nie je recenzentkou, dava iba osobne pocity a nic odborne...

Smädný Bluesový Hroch Šimi   30.6.2017

Myslím si, že toto fórum nie je o "odbornosti" a ani nemá tieto ambície. Je len reportom, výstupom z danej akcie, koncertu očami jeho účastníka, poslucháča zdieľaným prostredníctvom svojich pocitov. Áno, tých našich osobných pocitov, ktoré sme si z daného podujatia odniesli, ktoré sme tam vstrebali. A o čom by to , pre boha malo byť, ak nie práve o tých pocitoch. Netreba sa hneď štylizovať do polohy hudobných puristov a žánrových odborníkov a netreba hneď viesť akademické debaty a zaujímať prísne odborné hodnotenia (apropo - tie rovnako môže mať nastavený každý rôzne)na tejto platforme. Vypočujme si radšej každý názor, ktorý nám chce niečo zdeliť (aj keď je odlišný od toho nášho), s ktorým sa chce s nami autor príspevku podeliť, opísať veci, zážitky zo svojho uhla pohľadu. Nekameňujme ho za to, je to tiež istá spätná väzba. Osobne som rád, že takéto príspevky uzrú svetlo sveta, vždy si ich rád prečítam (a rozhodne aj Janky Gavenčiakovej, sú svojské, osobité...). Aj keď s nimi nemusím hneď súhlasiť, rešpektujem ich. Každý máme právo vyjadriť svoj názor, samozrejme pri všetkých pravidlách slušnosti a etiky.
Osobne som na tomto dvojkoncertíku nebol(nedá sa byť všade...), takže sa neviem vyjadriť, neviem prispieť svojím názorom k jeho obsahu, k interpretácii, dramaturgii. Takže som rád, že som si ho mohol priblížiť aspoň reportom Janky Gavenčiakovej a samozrejme aj následnými reakciami na daný report. Určite aspoň takto sprostredkovane sa môžeme aspoň trocha vnoriť do klubovej atmosféry hudobného večera.
Vždy keď niekto niečo takto napíše, vždy to je a vždy to bude o pocitoch. A tie pocity máme každý iné, tie svoje. A to je dobré, to je to krásne.

KaylaHeddy   26.3.2019

Hello, did you receive my offer?
from2325214cv

Fernenorne   1.8.2020

Hello my friend.
Our employees wrote to you yesterday maybe...
Can I offer paid advertising on your site?

MurielPen   19.4.2021

Beautiful?
https://linktr.ee/LESLEYMechtenberg23

BryanCah   23.4.2021

Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it [url=https://bit.ly/3sCrmNV]https://bit.ly/3sCrmNV[/url]

CharlesFef   26.5.2021

Hi, look what a cool site I found, there you can win from $ 50 to $ 3000 , I managed to win $ 540, good luck to you [url=https://bit.ly/34jKEhC]https://bit.ly/34jKEhC[/url]

Napíš komentár