Dvojkoncert kapely Bluesweiser a Beans & Bullets v Trnave - reportuje Ruženka Šípková

Ruženka | 9.6.2018 | Komentáre: 1

Po domácky pod stromami

fotoreport   (Ruženka Šípková)

Dni sú slnečné a dusné. V horúčke bežia, radšej ani nerozmýšľam, kam. Iba zapisujem čriepky toho, čo sa v tých sparných dňoch deje.

Nedávno, 1. júna 2018 mi najprv zopár ľudí zablahoželalo k Medzinárodnému dňu detí, a potom som dostala pozvanie na dvojkoncert kapiel Bluesweiser a Beans & Bullets, ktorý sa konal na druhý deň, v sobotu 2. júna 2018 v Trnave na Zelenom kríčku. Pozvanie som rada prijala: dávno som už nepočula naživo hrať Bluesweiser a kapelu Beans & Bullets som poznala iba z nahrávok na internete a na cédečku Slovenskej bluesovej spoločnosti No. 10. Tešila som sa, že si zase pôjdem trochu rozšíriť obzor.

V sobotu večer ešte stále trvala mierne zlovestná horúčava, ale našťastie žiadnu búrku nepritiahla. V pohode som pricestovala do Trnavy. Hoci moje orientačné schopnosti za veľa nestoja, napokon som sa k pohostinstvu Zelený kríček nejako dostala za pomoci mapy mesta, ktorá sa nachádza neďaleko Evanjelického kostola a. v. Zrejme je to tak, že mi zase raz Pán Boh pomohol. (čítaj ďalej)


Komentáre

Tony   18.1.2019

Hi guys

I enjoy composing my synthwave music and recently I bumped into a very topical issue, namely how cryptocurrency is going to transform the music industry. I have decided to put together an article on the subject as I would like to inform the musicians and public at large just how cryptocurrencies can be a gamechanger in this field. I would like to donate this article to you for publication on your blog.

I have saved the article in my Google drive:

https://drive.google.com/drive/folders/1xX35t28GlE6wDomFAEvsPc1PqN3fp8ka?usp=sharing

I did not have the time to find any images so I would be grateful if you could find and add some. I have also added a little blurb about myself.

I hope you and your readers will enjoy reading my article.

Have an awesome day!

Regards
Tony C

Napíš komentár