Krstiny na Krásnom Modrom Dunaji - reportuje Smädný Bluesový Hroch Šimi

Šimi | 5.6.2018 | Komentáre: 1

Krstiny na Krásnom Modrom Dunaji

fotoreport (Barbora Jančárová) fotoreport (Andy Ray Haverda)

Niekedy nemá človák do čoho pichnúť, inokedy zase nevie do čoho by pichol skôr a prioritne. Keďže Murphyho zákony fungujú spoľahlivo, tak tomu bulo aj túto peknú slnečnú sobotu. A keďže sa nedá pichnúť do všetkého (naraz), tak som sa rozhodol, že to prioritne zapichnem na historickom Devíne. Obetoval som inú spoločenskú akciu i také spolučapovanie na pivnom feste v Stupave a zakotvil som na „krásnom modrom Dunaji“ prechodom cez Devínsku kobylu. No „na modrom Dunaji“ to celkom nebulo, ale keďže sa hral (aj) blues, tak tá modrá tam musí byť.

Určenie tejto priority zapichnutia sa ukázala ako mimoriadne správna a dobrá voľba, keďže city sú pre život veľmi dôležité a  pekné boky vždy potešia. A preto city bokom nedávame a s radosťou a potešením sa nechávame unášať bokmi i citmi. Kto v túto hrejivú sobotu zakotvil v prístave Ahoy Kafé a nechal sa voľne unášať pohladzujúcimi lúčmi citlivých bokov, nemôže nesúhlasiť.

 (čítaj viacej)


Komentáre

Sojka   6.6.2018

Šimi, nebuď taký prísny, ten chlapček, čo jazdil na Tatre 138 musel byť po skončení šichty narobený ako otrok a po príchode domov padol do postele ako podťatý. Podľa Teba, mal čakať na sociálne dávky ? A niekedy jazdil dokonca aj do taktu...

Napíš komentár