Oznam

P. Sojka | 6.8.2020 | Komentáre: 2

Vážení priaznivci bluesu,

napriek úsiliu, ktoré sme museli vynaložiť pri organizácii siedmeho ročníka Bluesových pondelkov v záhrade Vysokej školy BISLA v roku 2020 Vám musíme oznámiť, že ďalšie plánované koncerty sa nebudú konať z nasledovných dôvodov: konkrétne v Bratislave včera pribudlo 17 prípadov nákazy koronavírusom. Úrad verejného zdravotníctva neodporúča organizovanie verejných koncertov, pretože riziko nákazy sa v týchto dňoch zvyšuje. V pondelok bola atmosféra skvelá, ale ani BISLA ani organizátori nechcú riskovať, aby sa počas koncertu ktokoľvek nakazil. Sledujeme čo sa deje inde vo svete. Slovensko sa vo veľkej miere vyhlo masívnej epidémii, pretože sme boli disciplinovaní a dokázali sme šírenie covidu 19 znížiť na minimum. Udržme si tieto nízke čísla aj naďalej. Veď ide o nás, o naše zdravie, a pre mnohých, o život.

Žijeme ťažké časy, živé koncerty a naše stretnutia na akciách ako sú bluesové augustové pondelky nám budú chýbať. Tento rok ich budeme musieť oželieť, ale veríme, že budúci rok bude koncertov ešte viac a budeme ich schopní zabezpečiť bez rizika nákazy.

Pre nás je to obrovské rozčarovanie, ale nič s tým nenarobíme...
Za pochopenie ďakujú organizátori

 

Palo Sojka (SBS) a Samo Abrahám (BISLA)


Komentáre

Smädný Bluesový Hroch Šimi   7.8.2020

Pre nás je to smutná správa, tak ako smutný je celý "príbeh" Korony...
Škoda, lebo smäd bluesovej pivnej duše už bol veľký, tešila sa na ďalšie a ďalšie občerstvenia a pôžitky v útrobách Bisly i Plzničky.
Ďakujeme však všetkým organizátorom a nadšencom, ktorí verili spolu s protagonistami a nami - bluesovými nadšencami, že snáď už bude lepšie a blúzovejšie. Neostáva nám len veriť, že lepšie ešte len bude...

Sme vďační aj za ten milý, krásny a príjemný pondelkový bluesový (pod)večer...

Andi   10.8.2020

Škoda, mohli sa písať ďalšie bluesové príbehy. Zo strany štátnych úradníkov je trochu bizarné, že sa kvôli korone vonku hrať nesmie a vo vnútorných priestoroch môže. Ďakujem však usporiadateľovi za obetavú prácu a nadšenie pre vec, ktorá je síce v našich končinách "až na druhej koľaji" za tzv. hudbou pretláčanou v mainstreamových médiách, ale aj napriek tomu uznávanou. I keď iba skromnejším počtom obecenstva. Blues žil a vždy žiť bude, len jeho interpreti sú pominuteľní. Odkaz však ostáva, a to aj vďaka ľuďom, ako je pán Pavel Sojka zo SBS.

Komentáre uzatvorené.