Silvia Josifoska - nové CD s názvom CLOSER

Tajemník | 22.8.2022

Silvia Josifoska - CLOSER

V auguste 2022 vychádza v známom vydavateľstve Hevhetia Tune nové sólo CD známej hudobnej stálice Silvii Josifoskej s príznačným názvom CLOSER. V tomto albume otvára svoj bohatý hudobný svet, svoje vnútorné pocity a okrem svojho obľúbeného žánru blues dáva na albume priestor aj iným jej blízkym žánrom ako je soul, funk, rock, disco beat až  worldmusic.

Na CD Closer sa Silvia prvýkrát prezentuje aj v roli autorky hudby ( In a Subway, I´ll make you feel so high, Midnight fire). Ďalšie 3 skladby pochádzajú z pera jej dlhoročného kolegu a priateľa Ericha Boboša Procházku ( Closer, You, Grooved).  Na albume sú aj prevzaté piesne v originálnych aranžmánoch kapely.

Na tento štúdiový projekt si prizvala Silvia slovenskú hudobnú špičku: Martin Gašpar ( basová gitara, producent albumu), Erich Boboš Procházka ( ústná harmonika), Štefan Lengyel ( gitara), Martin Wittgruber ( klávesové nástroje) , Igor Sabo ( bicie nástroje).

Album výrazne obohatili aj veľmi známi hostia: Katarina Korcek – vokály( Made 2 Mate), Radovan  Vrabec Orth – vokály, gitara ( Made 2 Mate), Martin Zajko (gitara) a špičkový slovenský trubkár Ondrej Juráši. Katarína Korcek na albume vystupuje nielen ako speváčka, ale je aj ako autorka textov  niektorých skladieb.

Skladba Red Blood (prehraj...)


Napíš komentár